000 01421caa a2200277 i 4500
001 xx004707855
003 NUKAT
005 20241231115838.0
008 190926s2011 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1121424758
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSajdakowska, Marta.
_eAutor
_953299
245 1 0 _aPostrzeganie konsumenckie jakości produktów żywnościowych pochodzenia zwierzęcego na podstawie wyników badań jakościowych /
_cMarta Sajdakowska, Krystyna Gutkowska, Sylwia Żakowska-Biemans, Iwona Kowalczuk.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 217.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
650 7 _aPreferencje konsumenta
_xbadania
_zPolska.
_2kaba
_9112192
700 1 _aGutkowska, Krystyna.
_eAutor
_94878
700 1 _aŻakowska-Biemans, Sylwia.
_eAutor
_919628
700 1 _aKowalczuk, Iwona.
_eAutor
_97258
773 0 _7nnam
_tWspółczesne trendy w przemysłowej produkcji żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych ISSN 0084-5477 ; z. 569
_gStrony 209-218
_w(NUKAT)xx002618424
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 569 (2011), strony 209-218
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c58919
_d58919