000 00950cam a2200253 i 4500
001 zz2007872607
003 NUKAT
005 20251212203337.0
008 070614s1981 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)170023971
040 _aOLSZT 003/bak
_cOLSZT 003/bak
_dOLSZT 003/baks
100 1 _aProst, Edmund
_d(1921-2008).
_0n 95200945
_911650
245 1 0 _aHigiena zwierząt rzeźnych i mięsa /
_cEdmund Prost.
250 _aWyd. 6.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo AR,
_c1981.
300 _a338 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aInwentarz żywy
_xubój
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01305826
_994572
650 7 _aMięso
_xinspekcja
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01301929
_974804
650 7 _aMięso
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01305825
_974807
942 _cBK
_00
999 _c59157
_d59157