000 01257naa a2200253 i 4500
001 xx004740640
003 NUKAT
005 20241231091158.0
008 191107s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1129926982
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKapka, Anna.
_eAutor
_953589
245 1 0 _aWpływ pochodzenia błonnika i rodzaju soli żelazowych na jakość chlebów pszennych i zawartość w nich przyswajalnego żelaza /
_cAnna Kapka, Elżbieta Baca, Krystyna A. Skibniewska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 96-97.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aChleb
_xjakość.
_2kaba
_984486
700 1 _aBaca, Elżbieta.
_eAutor
_953590
700 1 _aSkibniewska, Krystyna A.
_eAutor
_913112
773 0 _7nnam
_tTradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu
_dWarszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566
_gStrony 87-98
_w(NUKAT)xx002581184
773 0 _7nnas
_tZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 566 (2011), strony 87-98
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c59356
_d59356