000 | 01257naa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004740640 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091158.0 | ||
008 | 191107s2011 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1129926982 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKapka, Anna. _eAutor _953589 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ pochodzenia błonnika i rodzaju soli żelazowych na jakość chlebów pszennych i zawartość w nich przyswajalnego żelaza / _cAnna Kapka, Elżbieta Baca, Krystyna A. Skibniewska. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 96-97. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aChleb _xjakość. _2kaba _984486 |
|
700 | 1 |
_aBaca, Elżbieta. _eAutor _953590 |
|
700 | 1 |
_aSkibniewska, Krystyna A. _eAutor _913112 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tTradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu _dWarszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566 _gStrony 87-98 _w(NUKAT)xx002581184 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 566 (2011), strony 87-98 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c59356 _d59356 |