000 | 01288caa a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004741095 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091218.0 | ||
008 | 191107s2011 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1129891142 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
100 | 1 |
_aMichałowska, Dorota _c(technologia żywności). _eAutor _953602 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia / _cDorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 152-153. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aJęczmień. _2kaba _973041 |
|
700 | 1 |
_aSalamon, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _953603 |
|
700 | 1 |
_aBaranowski, Krzysztof _d(1956- ). _eAutor _953604 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tTradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu _dWarszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566 _gStrony 143-155 _w(NUKAT)xx002581184 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 566 (2011), strony 143-155 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c59361 _d59361 |