000 01288caa a2200241 i 4500
001 xx004741095
003 NUKAT
005 20241231091218.0
008 191107s2011 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1129891142
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
100 1 _aMichałowska, Dorota
_c(technologia żywności).
_eAutor
_953602
245 1 0 _aAktywność ß-glukanaz w słodzie w zależności od odmiany i warunków procesu słodowania jęczmienia /
_cDorota Michałowska, Agnieszka Salamon, Krzysztof Baranowski.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 152-153.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aJęczmień.
_2kaba
_973041
700 1 _aSalamon, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_953603
700 1 _aBaranowski, Krzysztof
_d(1956- ).
_eAutor
_953604
773 0 _7nnam
_tTradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu
_dWarszawa : Wydział Nauk o Żywności. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 566
_gStrony 143-155
_w(NUKAT)xx002581184
773 0 _7nnas
_tZeszyty problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 566 (2011), strony 143-155
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c59361
_d59361