000 01030cam a2200289 i 4500
001 xx003721831
003 NUKAT
005 20241231101707.0
008 160607s2010 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184269
035 _a(OCoLC)953150982
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EG
100 1 _aGrontkowska, Anna.
_945893
245 1 0 _aEkonomika i organizacja w gastronomii /
_cAnna Grontkowska, Bogdan Klepacki.
250 _aWyd 2.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_c2010.
300 _a320 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 319-320.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej.
700 1 _aKlepacki, Bogdan
_d(1953- ).
_96777
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-26-9
942 _cBK
_00
999 _c59398
_d59398