000 | 01030cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003721831 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101707.0 | ||
008 | 160607s2010 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788389184269 | ||
035 | _a(OCoLC)953150982 | ||
040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dWA 162/EG |
||
100 | 1 |
_aGrontkowska, Anna. _945893 |
|
245 | 1 | 0 |
_aEkonomika i organizacja w gastronomii / _cAnna Grontkowska, Bogdan Klepacki. |
250 | _aWyd 2. | ||
260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _c2010. |
||
300 |
_a320 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 319-320. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej. | |
700 | 1 |
_aKlepacki, Bogdan _d(1953- ). _96777 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _4pbl _950952 |
|
920 | _a978-83-89184-26-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c59398 _d59398 |