000 01097cam a2200289 i 4500
001 xx001994214
003 NUKAT
005 20241231113405.0
008 110225s2010 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788389184313
035 _a(OCoLC)751461601
040 _aSZCZ M/WM
_cSZCZ M/WM
_dTOR U/IFs
245 0 0 _aTowaroznawstwo spożywcze :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Format-AB,
_c2010.
300 _a192 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera aneks.
504 _aLiteratura s. 190.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik technologii żywności na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650 7 _aTowary
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_9105595
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983286
700 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_eRed.
_92697
920 _a978-83-89184-31-3
942 _cBK
_00
999 _c59404
_d59404