000 | 01097cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001994214 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113405.0 | ||
008 | 110225s2010 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788389184313 | ||
035 | _a(OCoLC)751461601 | ||
040 |
_aSZCZ M/WM _cSZCZ M/WM _dTOR U/IFs |
||
245 | 0 | 0 |
_aTowaroznawstwo spożywcze : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Format-AB, _c2010. |
||
300 |
_a192 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aZawiera aneks. | ||
504 | _aLiteratura s. 190. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik technologii żywności na poziomie technikum i szkoły policealnej. | |
650 | 7 |
_aTowary _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _9105595 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983286 |
|
700 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _eRed. _92697 |
|
920 | _a978-83-89184-31-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c59404 _d59404 |