000 01385cam a2200313 i 4500
001 xx004007047
003 NUKAT
005 20241231102133.0
008 170511s2016 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184689
035 _a(OCoLC)989741249
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EGs
_dLUBL 58/ASOs
100 1 _aGórecka, Danuta
_c(technologia żywności).
_939360
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 3,
_pTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem : kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów /
_cDanuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_c2016.
300 _a320 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 317-320.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
700 1 _aLimanówka, Halina.
_951088
700 1 _aSuperczyńska, Ewa.
_946977
700 1 _aŻylińska-Kaczmarek, Melania.
_946978
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-68-9
942 _cBK
_00
999 _c59407
_d59407