| 000 | 01221cam a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004568401 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102350.0 | ||
| 008 | 190319s2017 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788389184788 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1091333918 | ||
| 040 |
_aGDY 17/IK _bpol _erda _cGDY 17/IK _dGDY 17/IK |
||
| 100 | 1 |
_aOzdarska, Joanna. _eAutor _953631 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i usługi gastronomiczne. _nCz. 7, _pOrganizacja produkcji gastronomicznej : kwalifikacja T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / _cJoanna Ewa Ozdarska. |
| 260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _ccopyright © 2017. |
||
| 300 |
_a252 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia na stronach 250-252. | ||
| 521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, w zakresie kwalifikacji T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. | |
| 650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _eWydawca _4pbl _950952 |
|
| 920 | _a978-83-89184-78-8 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c59408 _d59408 |
||