000 01221cam a2200277 i 4500
001 xx004568401
003 NUKAT
005 20241231102350.0
008 190319s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184788
035 _a(OCoLC)1091333918
040 _aGDY 17/IK
_bpol
_erda
_cGDY 17/IK
_dGDY 17/IK
100 1 _aOzdarska, Joanna.
_eAutor
_953631
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 7,
_pOrganizacja produkcji gastronomicznej : kwalifikacja T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
_cJoanna Ewa Ozdarska.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_ccopyright © 2017.
300 _a252 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 250-252.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, w zakresie kwalifikacji T.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_eWydawca
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-78-8
942 _cBK
_00
999 _c59408
_d59408