| 000 | 01391cam a2200301 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004558754 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101714.0 | ||
| 008 | 190308s2017 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788389184795 | ||
| 035 | _a(OCoLC)1091324970 | ||
| 040 |
_aWA 162/ECZ _bpol _erda _cWA 162/ECZ _dWA 162/EGs |
||
| 100 | 1 |
_aSawicka, Beata _c(hotelarstwo). _eAutor _942227 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i usługi gastronomiczne. _nCz. 8, _pUsługi gastronomiczne : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / _cBeata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Anna Sawicka-Muchewicz. |
| 260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _ccopyright © 2017. |
||
| 300 |
_a280 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia na stronach 278-280. | ||
| 521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. | |
| 700 | 1 |
_aBilska, Beata _c(technologia żywności). _eAutor _939372 |
|
| 700 | 1 |
_aTul-Krzyszczuk, Agnieszka. _eAutor _937988 |
|
| 700 | 1 |
_aSawicka-Muchewicz, Anna. _eAutor _951143 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _eWydawca _4pbl _950952 |
|
| 920 | _a978-83-89184-79-5 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c59409 _d59409 |
||