000 01391cam a2200301 i 4500
001 xx004558754
003 NUKAT
005 20241231101714.0
008 190308s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184795
035 _a(OCoLC)1091324970
040 _aWA 162/ECZ
_bpol
_erda
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EGs
100 1 _aSawicka, Beata
_c(hotelarstwo).
_eAutor
_942227
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 8,
_pUsługi gastronomiczne : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
_cBeata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Anna Sawicka-Muchewicz.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_ccopyright © 2017.
300 _a280 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia na stronach 278-280.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
700 1 _aBilska, Beata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_939372
700 1 _aTul-Krzyszczuk, Agnieszka.
_eAutor
_937988
700 1 _aSawicka-Muchewicz, Anna.
_eAutor
_951143
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_eWydawca
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-79-5
942 _cBK
_00
999 _c59409
_d59409