000 | 01459cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004456948 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090854.0 | ||
008 | 181106s2018 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788389184825 | ||
035 | _a(OCoLC)1066083960 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _bpol _erda _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/RL _dLUBL 58/ASOs |
||
100 | 1 |
_aOzdarska, Joanna. _eAutor _953631 |
|
245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i usługi gastronomiczne. _nCz. 10, _pPlanowanie żywienia i produkcji gastronomicznej : kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / _cJoanna Ozdarska. |
260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _ccopyright 2018. |
||
300 |
_a270 stron : _bilustracje kolorowe ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa okładce: "Podręcznik szkolny". | ||
504 | _aBibliografia na stronach 268-270. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
650 | 7 |
_aOdżywianie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _975454 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _980752 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _eWydawca _4pbl _950952 |
|
920 | _a978-83-89184-82-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c59410 _d59410 |