000 01459cam a2200313 i 4500
001 xx004456948
003 NUKAT
005 20241231090854.0
008 181106s2018 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184825
035 _a(OCoLC)1066083960
040 _aLUBL 58/RL
_bpol
_erda
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/RL
_dLUBL 58/ASOs
100 1 _aOzdarska, Joanna.
_eAutor
_953631
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 10,
_pPlanowanie żywienia i produkcji gastronomicznej : kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
_cJoanna Ozdarska.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_ccopyright 2018.
300 _a270 stron :
_bilustracje kolorowe ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa okładce: "Podręcznik szkolny".
504 _aBibliografia na stronach 268-270.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aOdżywianie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_975454
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_980752
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_eWydawca
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-82-5
942 _cBK
_00
999 _c59410
_d59410