000 | 02013nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004774138 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093430.0 | ||
008 | 191218s2019 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788382041262 | ||
035 | _a(OCoLC)1135426172 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _bpol _erda _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMikrobiologia łańcucha żywnościowego - Przygotowanie próbek do badań, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Część 1: Ogólne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych PN-EN ISO 6887-1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 6887-1:2017-05 |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-EN ISO 6887-1:2017-05 |
|
246 | 1 | 3 | _aMicrobiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _ccopyright 2019. |
||
300 |
_a2, 27, [1] stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 07.100.30. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 27. | ||
530 | _aDostępny również w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _eWydawca _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _911428 |
|
920 | _a978-83-8204-126-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c59720 _d59720 |