000 02013nam a2200349 i 4500
001 xx004774138
003 NUKAT
005 20241231093430.0
008 191218s2019 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788382041262
035 _a(OCoLC)1135426172
040 _aKR 93/GNW
_bpol
_erda
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMikrobiologia łańcucha żywnościowego - Przygotowanie próbek do badań, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych - Część 1: Ogólne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych PN-EN ISO 6887-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 6887-1:2017-05
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-EN ISO 6887-1:2017-05
246 1 3 _aMicrobiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_ccopyright 2019.
300 _a2, 27, [1] stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 07.100.30.
504 _aBibliografia na stronie 27.
530 _aDostępny również w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.
590 _aWprowadza EN ISO 6887-1:2017, IDT ; ISO 6887-1:2017, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 6887-1:2000. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 12 maja 2017 roku.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_eWydawca
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8204-126-2
942 _cBK
_00
999 _c59720
_d59720