000 01418cam a2200313 i 4500
001 xx004007156
003 NUKAT
005 20241231102137.0
008 170511s2017 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788389184771
035 _a(OCoLC)989749505
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EGs
_dLUBL 58/ASOs
100 1 _aKołłajtis-Dołowy, Anna.
_97418
245 1 0 _aŻywienie i usługi gastronomiczne.
_nCz. 6,
_pZasady żywienia : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych /
_cAnna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka.
260 _aWarszawa :
_bFormat-AB,
_c2017.
300 _a372 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 364-372.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
650 7 _aOdżywianie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_975454
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_980752
700 1 _aKozłowska, Katarzyna
_c(technologia żywności).
_953931
700 1 _aPietruszka, Barbara
_d(1952- ).
_911014
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_4pbl
_950952
920 _a978-83-89184-77-1
942 _cBK
_00
999 _c59860
_d59860