| 000 | 01418cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004007156 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231102137.0 | ||
| 008 | 170511s2017 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788389184771 | ||
| 035 | _a(OCoLC)989749505 | ||
| 040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dWA 162/EGs _dLUBL 58/ASOs |
||
| 100 | 1 |
_aKołłajtis-Dołowy, Anna. _97418 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻywienie i usługi gastronomiczne. _nCz. 6, _pZasady żywienia : kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych / _cAnna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka. |
| 260 |
_aWarszawa : _bFormat-AB, _c2017. |
||
| 300 |
_a372 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. 364-372. | ||
| 521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. | |
| 650 | 7 |
_aOdżywianie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _975454 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _980752 |
|
| 700 | 1 |
_aKozłowska, Katarzyna _c(technologia żywności). _953931 |
|
| 700 | 1 |
_aPietruszka, Barbara _d(1952- ). _911014 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwo Format-AB. _4pbl _950952 |
|
| 920 | _a978-83-89184-77-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c59860 _d59860 |
||