000 | 01200nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004753332 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092028.0 | ||
008 | 191122s2019 pl a g |000 0 pol c | ||
020 | _a9788379967063 | ||
035 | _a(OCoLC)1129865103 | ||
040 |
_aKAT U/MP _bpol _erda _cKAT U/MPs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
245 | 0 | 0 |
_aŻywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy / _credakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. |
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2019. |
||
300 |
_a112 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy artykułach. | ||
546 | _aStreszczenia angielskie. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xbadania. _2kaba _980769 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _xocena _zPolska. _2kaba _9113212 |
|
700 | 1 |
_aAugustyńska-Prejsnar, Anna. _eRedakcja _944760 |
|
700 | 1 |
_aPuchalski, Czesław. _eRedakcja _920294 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _941052 |
|
920 | _a978-83-7996-706-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c60029 _d60029 |