000 01612nam a2200349 i 4500
001 xx004831939
003 NUKAT
005 20241231101301.0
008 200317s1998 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8323625565
035 _a(OCoLC)1413525063
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aAnaliza sensoryczna - Metodologia - Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania PN-ISO 4121 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-ISO 4121:1998
246 3 0 _aPN-ISO 4121
246 3 0 _aOcena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania
246 1 3 _aSensory analysis - Methodology - Evaluation of food products by methods using scales
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1998.
300 _a12 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.240.
546 _aTekst tłumaczony z języka angielskiego.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.
590 _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987.
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna
_vnormy.
_2kaba
_9114111
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_911428
920 _a83-236-2556-5
942 _cBK
_00
999 _c60387
_d60387