000 | 01612nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004831939 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101301.0 | ||
008 | 200317s1998 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8323625565 | ||
035 | _a(OCoLC)1413525063 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aAnaliza sensoryczna - Metodologia - Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania PN-ISO 4121 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPN-ISO 4121:1998 |
|
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 4121 |
246 | 3 | 0 | _aOcena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania |
246 | 1 | 3 | _aSensory analysis - Methodology - Evaluation of food products by methods using scales |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1998. |
||
300 |
_a12 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.240. | ||
546 | _aTekst tłumaczony z języka angielskiego. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987. | ||
590 | _aUstanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1999 r. ; Zastępuje PN-64/A-04022 ; Tłumaczenie normy ISO 4121:1987. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna _vnormy. _2kaba _9114111 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _911428 |
|
920 | _a83-236-2556-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c60387 _d60387 |