000 01793nam a2200349 i 4500
001 xx004833976
003 NUKAT
005 20241231101428.0
008 200324s1978 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413698276
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aŚmietanka i śmietana - Metody badań PN-78/A-86028 /
_cPolski Komitet Normalizacji i Miar.
246 3 0 _aPN-78/A-86028
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPN-A-86028:1978
246 1 3 _aSour cream and cream - Test methods
250 _aWydanie II - bez zmian.
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c1978.
300 _a6 stron ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aArkusz
_bnb
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa XII 19.
500 _aMiejsce wydania na podstawie lokalizacji wydawnictwa.
500 _aBrak oprawy, kartki luzem.
590 _aZgłoszona przez Centralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 20 maja 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1979 r. ; Zamiast PN-61/A-86028.
590 _aZgłoszona przez Centralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 20 maja 1978 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1979 r. ; Zamiast PN-61/A-86028.
650 7 _aMleko w proszku
_vnormy.
_2kaba
_993287
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacji i Miar.
_eInstytucja sprawcza
_911426
710 2 _aCentralny Związek Spółdzielni Rolniczych "Samopomoc Chłopska".
_bCentralny Zarząd Przemysłu Mleczarskiego.
_eInstytucja sprawcza
_92187
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_eWydawca
_4pbl
_940972
942 _cBK
_00
999 _c60430
_d60430