000 01572cam a2200337 i 4500
001 xx002861921
003 NUKAT
005 20241231110052.0
008 130624q19701980pl a f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)852956327
040 _aLUBL 64/JK
_cLUBL 64/JK
_dLUBL 64/EG
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczarskie - Sprawdzanie wrażliwości sensorycznej oraz umiejętności przeprowadzania ocen organoleptycznych i analiz sensorycznych BN-69/8040-01 /
_cCentralny Związek Spółdzielni Mleczarskich, Instytut Przemysłu Mleczarskiego.
246 3 0 _aBN-69/8040-01
246 1 _iNr ujednolicony:
_aBN-8040-01:1969
250 _aWyd. 4.
260 _a[Warszawa] :
_bWydawnictwa Normalizacyjne,
_c[post 1970].
300 _a4, [1] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aGrupa katalogowa XII 17.
500 _aNa str. tyt.: Norma branżowa.
530 _aDostępny również jako dokument elektroniczny.
590 _aUstanowiona przez Zarząd CZSMI dnia 12 czerwca 1969 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1970 r.
590 _aUstanowiona przez Zarząd CZSMI dnia 12 czerwca 1969 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1970 r.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_976980
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
710 2 _aCentralny Związek Spółdzielni Mleczarskich.
_92190
710 2 _aInstytut Przemysłu Mleczarskiego.
_919892
942 _cBK
_00
999 _c60456
_d60456