000 01258caa a2200265 i 4500
001 xx004835851
003 NUKAT
005 20241231101535.0
008 200330s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1424276678
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aCacak-Pietrzak, Grażyna.
_eAutor
_938112
245 1 0 _aWpływ wzrastających dawek azotu na jakość technologiczną ziarna pszenicy jarej /
_cGrażyna Cack-Pietrzak, Ewa Gondek, Aleksandra Sułek, Alicja Sułek.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 29-30.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aPszenica jara.
_2kaba
_990063
700 1 _aGondek, Ewa.
_eAutor
_940320
700 1 _aSułek, Aleksandra.
_eAutor
_954301
700 1 _aSułek, Alicja.
_eAutor
_929067
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 21-32
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 21-32
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60737
_d60737