000 01291caa a2200265 i 4500
001 xx004835983
003 NUKAT
005 20241231101540.0
008 200330s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413523667
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aHaponiuk, Elżbieta
_c(technologia żywności).
_eAutor
_954307
245 1 0 _aWpływ homogenizacji ciśnieniowej na charakterystyki płynięcia roztworów karboksymetylocelulozy /
_cElżbieta Haponiuk, Lidia Zander, Zygmunt Zander, Grzegorz Probola.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 79-80.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aLepkość.
_2kaba
_974123
700 1 _aZander, Lidia.
_eAutor
_916151
700 1 _aZander, Zygmunt.
_eAutor
_916152
700 1 _aProbola, Grzegorz.
_eAutor
_954308
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 73-81
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 73-81
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60743
_d60743