000 01190caa a2200241 i 4500
001 xx004836443
003 NUKAT
005 20241231101556.0
008 200331s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413683201
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKamińska-Dwórznicka, Anna.
_eAutor
_954311
245 1 0 _aPrzebieg procesu zamrażania wybranych soków owocowych i określenie udziału wody wymrożonej i niewymrożonej /
_cAnna Kamińska, Agata Karlińska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 108.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSoki owocowe.
_2kaba
_978418
700 1 _aKarlińska, Agata
_c(technologia żywności).
_eAutor
_954312
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 103-109
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 103-109
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60746
_d60746