000 | 01109caa a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004836496 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101558.0 | ||
008 | 200331s2011 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1413699206 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna. _eAutor _954339 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ dodatku mąki gryczanej na jakość koncentratów chleba bezglutenowego / _cKatarzyna Marciniak- Łukasiak, Marta Skrzypacz. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 148-150. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
700 | 1 |
_aSkrzypacz, Marta. _eAutor _954340 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWybrane problemy inżynierii żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558 _gStrony 141-151 _w(NUKAT)xx002160882 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 558 (2011), strony 141-151 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c60750 _d60750 |