000 01109caa a2200229 i 4500
001 xx004836496
003 NUKAT
005 20241231101558.0
008 200331s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1413699206
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna.
_eAutor
_954339
245 1 0 _aWpływ dodatku mąki gryczanej na jakość koncentratów chleba bezglutenowego /
_cKatarzyna Marciniak- Łukasiak, Marta Skrzypacz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 148-150.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aSkrzypacz, Marta.
_eAutor
_954340
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 141-151
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 141-151
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60750
_d60750