000 01266caa a2200265 i 4500
001 xx004836991
003 NUKAT
005 20241231101617.0
008 200401s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1153281962
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aProbola, Grzegorz.
_eAutor
_954308
245 1 0 _aWłaściwości mechaniczne i cechy sensoryczne tekstury wybranych polskich serów /
_cGrzegorz Probola, Lidia Zander, Elżbieta Haponiuk.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 211-212.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSer.
_2kaba
_978296
650 7 _aSer
_xanaliza sensoryczna.
_2kaba
_9118023
700 1 _aZander, Lidia.
_eAutor
_916151
700 1 _aHaponiuk, Elżbieta
_c(technologia żywności).
_eAutor
_954307
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 207-213
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 207-213
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60754
_d60754