000 01131caa a2200229 i 4500
001 xx004837042
003 NUKAT
005 20241231101620.0
008 200401s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1153298697
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRadziejewska-Kubzdela, Elżbieta.
_eAutor
_954347
245 1 0 _aWpływ warunków pakowania na jakość mało przetworzonej surówki typu colesław /
_cElżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 227.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aBiegańska-Marecik, Róża.
_eAutor
_953037
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 215-229
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 215-229
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60755
_d60755