000 01203caa a2200265 i 4500
001 xx004837083
003 NUKAT
005 20241231101622.0
008 200401s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1153271600
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSułek, Aleksandra.
_eAutor
_954301
245 1 0 _aWpływ udziału fazy olejowej na lepkość emulsji o/w stabilizowanych białkami mleka /
_cAleksandra Sułek, Ewa Domian.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 272-273.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aEmulsje.
_2kaba
_971516
650 7 _aLepkość.
_2kaba
_974123
650 7 _aBiałka mleka.
_2kaba
_970048
700 1 _aDomian, Ewa.
_eAutor
_93147
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 263-274
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 263-274
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60759
_d60759