000 | 01203caa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004837083 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101622.0 | ||
008 | 200401s2011 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1153271600 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aSułek, Aleksandra. _eAutor _954301 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ udziału fazy olejowej na lepkość emulsji o/w stabilizowanych białkami mleka / _cAleksandra Sułek, Ewa Domian. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 272-273. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aEmulsje. _2kaba _971516 |
|
650 | 7 |
_aLepkość. _2kaba _974123 |
|
650 | 7 |
_aBiałka mleka. _2kaba _970048 |
|
700 | 1 |
_aDomian, Ewa. _eAutor _93147 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWybrane problemy inżynierii żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558 _gStrony 263-274 _w(NUKAT)xx002160882 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 558 (2011), strony 263-274 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c60759 _d60759 |