| 000 | 01034caa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004837096 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231101622.0 | ||
| 008 | 200401s2011 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1153311382 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aWójtowicz, Agnieszka. _eAutor |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ parametrów ekstruzji na cechy jakościowe błyskawicznych makaronów pełnoziarnistych / _cAgnieszka Wójtowicz. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronach 297-299. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 773 | 0 |
_7nnam _tWybrane problemy inżynierii żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558 _gStrony 287-300 _w(NUKAT)xx002160882 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 558 (2011), strony 287-300 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c60761 _d60761 |
||