000 01175caa a2200241 i 4500
001 xx004837297
003 NUKAT
005 20241231101631.0
008 200401s2011 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1153272978
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aWroniak, Małgorzata.
_eAutor
_943354
245 1 0 _aWpływ dodatku oleożywic rozmarynu i oregano na zmiany oksydacyjne olejów tłoczonych na zimno w teście termostatowym /
_cMałgorzata Wroniak, Katarzyna Ratusz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 307-308.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aOleożywice.
_2kaba
_9108159
700 1 _aRatusz, Katarzyna.
_eAutor
_954354
773 0 _7nnam
_tWybrane problemy inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk, Wydział Nauk Rolniczych i Biologicznych, 2011
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 558
_gStrony 301-309
_w(NUKAT)xx002160882
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 558 (2011), strony 301-309
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60762
_d60762