000 01742caa a2200337 i 4500
001 xx004843011
003 NUKAT
005 20241231102022.0
008 200416s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1153280203
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBoruczkowska, Hanna.
_eAutor
_954413
245 1 0 _aWybrane właściwości estrów frakcjonowanej skrobi ziemnaiczanej i kwasu oleinowego /
_cHanna Boruczkowska, Wacław Leszczyński, Tomasz Boruczkowski, Filip Ratajczyk, Ewa Tomaszewska-Ciosk, Ewa Zdybel, Wioletta Drożdż, Piotr Stencel.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 392-394.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSkrobia.
_2kaba
_978362
650 7 _aKwas oleinowy.
_2kaba
_9115292
650 7 _aEstryfikacja.
_2kaba
_971612
700 1 _aBoruczkowski, Tomasz.
_eAutor
_954414
700 1 _aLeszczyński, Wacław
_d(1936- ).
_eAutor
_98299
700 1 _aStencel, Piotr.
_eAutor
_954418
700 1 _aRatajczyk, Filip.
_eAutor
_954419
700 1 _aTomaszewska-Ciosk, Ewa.
_eAutor
_954412
700 1 _aDrożdż, Wioletta.
_eAutor
_954411
700 1 _aZdybel, Ewa.
_eAutor
_954415
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010.
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 557
_gStrony 383-395
_w(NUKAT)xx002111231
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 557 (2010), strony 383-395
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c60889
_d60889