000 | 01742caa a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004843011 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102022.0 | ||
008 | 200416s2010 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1153280203 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBoruczkowska, Hanna. _eAutor _954413 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane właściwości estrów frakcjonowanej skrobi ziemnaiczanej i kwasu oleinowego / _cHanna Boruczkowska, Wacław Leszczyński, Tomasz Boruczkowski, Filip Ratajczyk, Ewa Tomaszewska-Ciosk, Ewa Zdybel, Wioletta Drożdż, Piotr Stencel. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 392-394. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aSkrobia. _2kaba _978362 |
|
650 | 7 |
_aKwas oleinowy. _2kaba _9115292 |
|
650 | 7 |
_aEstryfikacja. _2kaba _971612 |
|
700 | 1 |
_aBoruczkowski, Tomasz. _eAutor _954414 |
|
700 | 1 |
_aLeszczyński, Wacław _d(1936- ). _eAutor _98299 |
|
700 | 1 |
_aStencel, Piotr. _eAutor _954418 |
|
700 | 1 |
_aRatajczyk, Filip. _eAutor _954419 |
|
700 | 1 |
_aTomaszewska-Ciosk, Ewa. _eAutor _954412 |
|
700 | 1 |
_aDrożdż, Wioletta. _eAutor _954411 |
|
700 | 1 |
_aZdybel, Ewa. _eAutor _954415 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : ziemniak jako czynnik środowiska rolniczego i surowiec żywnościowy _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 557 _gStrony 383-395 _w(NUKAT)xx002111231 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 557 (2010), strony 383-395 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c60889 _d60889 |