000 01267caa a2200241 i 4500
001 xx004907801
003 NUKAT
005 20241231110423.0
008 200715s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183360879
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKraśniewska, Karolina.
_eAutor
_954940
245 1 0 _aPrzeciwbakteryjne właściwości filmów pullulanowych z dodatkiem ektraktów z wiązówki błotnej (Filipendula ulmaria) /
_cKarolina Kraśniewska, Małgorzata Gniewosz, Katarzyna Bączek.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 143-144.
546 _aStreszczenie angielskie.
700 1 _aGniewosz, Małgorzata.
_eAutor
_919926
700 1 _aBączek, Katarzyna.
_eAutor
_954688
773 0 _7nnam
_tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553
_gStrony 139-145
_w(NUKAT)xx001952499
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 553 (2010), strony 139-145
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61947
_d61947