000 01209caa a2200241 i 4500
001 xx004908749
003 NUKAT
005 20241231110501.0
008 200716s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183364078
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSzulc, Karolina.
_eAutor
_940719
245 1 0 _aPrzewidywanie wybranych właściwości fizycznych mieszanin sproszkowanych produktów żywnościowych /
_cKarolina Szulc, Andrzej Lenart.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 225.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aProszki żywnościowe.
_2kaba
_9118025
700 1 _aLenart, Andrzej
_d(1949- ).
_eAutor
_98263
773 0 _7nnam
_tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553
_gStrony 217-226
_w(NUKAT)xx001952499
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 553 (2010), strony 217-226
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61953
_d61953