| 000 | 01209caa a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004908749 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231110501.0 | ||
| 008 | 200716s2010 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1183364078 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aSzulc, Karolina. _eAutor _940719 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPrzewidywanie wybranych właściwości fizycznych mieszanin sproszkowanych produktów żywnościowych / _cKarolina Szulc, Andrzej Lenart. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronie 225. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aProszki żywnościowe. _2kaba _9118025 |
|
| 700 | 1 |
_aLenart, Andrzej _d(1949- ). _eAutor _98263 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553 _gStrony 217-226 _w(NUKAT)xx001952499 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 553 (2010), strony 217-226 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c61953 _d61953 |
||