000 01286caa a2200253 i 4500
001 xx004908825
003 NUKAT
005 20241231110505.0
008 200716s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183360766
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aDziedzic, Krzysztof
_c(technologia żywności i żywienia).
_eAutor
_954979
245 1 0 _aWpływ procesu prażenia ziarna gryki na zmiany zawartości białka i składu aminokwasowego /
_cKrzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Agata Kurzawska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 79-80.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aGryka.
_2kaba
_972444
700 1 _aGórecka, Danuta.
_eAutor
_928656
700 1 _aKurzawska, Agata.
_eAutor
_954980
773 0 _7nnam
_tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553
_gStrony 75-81
_w(NUKAT)xx001952499
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 553 (2010), strony 75-81
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61956
_d61956