| 000 | 01286caa a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004908825 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231110505.0 | ||
| 008 | 200716s2010 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1183360766 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aDziedzic, Krzysztof _c(technologia żywności i żywienia). _eAutor _954979 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ procesu prażenia ziarna gryki na zmiany zawartości białka i składu aminokwasowego / _cKrzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Agata Kurzawska. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronach 79-80. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aGryka. _2kaba _972444 |
|
| 700 | 1 |
_aGórecka, Danuta. _eAutor _928656 |
|
| 700 | 1 |
_aKurzawska, Agata. _eAutor _954980 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553 _gStrony 75-81 _w(NUKAT)xx001952499 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 553 (2010), strony 75-81 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c61956 _d61956 |
||