000 | 01355caa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004909518 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110534.0 | ||
008 | 200717s2010 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1183366910 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aWroniak, Małgorzata. _eAutor _943354 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPróby podwyższenia stabilności oksydatywnej olejów tłoczonych na zimno przy użyciu wybranych oleożywic przypraw / _cMałgorzata Wroniak, Monika Marcinkowska, Katarzyna Ratusz. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 234-235. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aOleożywice. _2kaba _9108159 |
|
650 | 7 |
_aPrzyprawy. _2kaba _977056 |
|
700 | 1 |
_aMarcinkowska-Lesiak, Monika Marianna. _eAutor _954986 |
|
700 | 1 |
_aRatusz, Katarzyna. _eAutor _954354 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553 _gStrony 227-236 _w(NUKAT)xx001952499 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 553 (2010), strony 227-236 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c61960 _d61960 |