000 01355caa a2200265 i 4500
001 xx004909518
003 NUKAT
005 20241231110534.0
008 200717s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183366910
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aWroniak, Małgorzata.
_eAutor
_943354
245 1 0 _aPróby podwyższenia stabilności oksydatywnej olejów tłoczonych na zimno przy użyciu wybranych oleożywic przypraw /
_cMałgorzata Wroniak, Monika Marcinkowska, Katarzyna Ratusz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 234-235.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aOleożywice.
_2kaba
_9108159
650 7 _aPrzyprawy.
_2kaba
_977056
700 1 _aMarcinkowska-Lesiak, Monika Marianna.
_eAutor
_954986
700 1 _aRatusz, Katarzyna.
_eAutor
_954354
773 0 _7nnam
_tWybrane aspekty oceny jakości surowców, dodatków i produktów żywnościowych
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 553
_gStrony 227-236
_w(NUKAT)xx001952499
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 553 (2010), strony 227-236
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61960
_d61960