000 01372caa a2200253 i 4500
001 xx004916400
003 NUKAT
005 20241231111016.0
008 200728s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183357145
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBiegańska-Marecik, Róża.
_eAutor
_953037
245 1 0 _aWpływ przechowywania w atmosferze modyfikowanej na zmiany zawartości azotanów (V) i (III) w szpinaku pochodzącym z uprawy jesiennej i wiosennej /
_cRóża Biegańska- Marecik, Dorota Walkowiak- Tomczak, Elżbieta Radziejewska- Kubzdela.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 26.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aAzotany.
_2kaba
_969921
700 1 _aWalkowiak-Tomczak, Dorota.
_eAutor
_943121
700 1 _aRadziejewska-Kubzdela, Elżbieta.
_eAutor
_954347
773 0 _7nnam
_tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010.
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552
_gStrony 19-27
_w(NUKAT)xx001932711
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 552 (2010), strony 19-27
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61964
_d61964