000 | 01372caa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004916400 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111016.0 | ||
008 | 200728s2010 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1183357145 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBiegańska-Marecik, Róża. _eAutor _953037 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ przechowywania w atmosferze modyfikowanej na zmiany zawartości azotanów (V) i (III) w szpinaku pochodzącym z uprawy jesiennej i wiosennej / _cRóża Biegańska- Marecik, Dorota Walkowiak- Tomczak, Elżbieta Radziejewska- Kubzdela. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 26. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aAzotany. _2kaba _969921 |
|
700 | 1 |
_aWalkowiak-Tomczak, Dorota. _eAutor _943121 |
|
700 | 1 |
_aRadziejewska-Kubzdela, Elżbieta. _eAutor _954347 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552 _gStrony 19-27 _w(NUKAT)xx001932711 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 552 (2010), strony 19-27 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c61964 _d61964 |