| 000 | 01309caa a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004917173 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231111049.0 | ||
| 008 | 200729s2010 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1183375668 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aLentas, Karolina. _eAutor _953971 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ parametrów obróbki wstępnej na właściwości strukturalne oraz rozkład pierwiastków w liofilizowanym suszu selera korzeniowego / _cKarolina Lentas, Dorota Witrowa- Rajchert. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronie 135. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aSeler zwyczajny. _2kaba _984311 |
|
| 650 | 7 |
_aLiofilizacja. _2kaba _974185 |
|
| 700 | 1 |
_aWitrowa-Rajchert, Dorota _d(1959- ). _eAutor _915594 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010. _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552 _gStrony 127-137 _w(NUKAT)xx001932711 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 552 (2010), strony 127-137 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c61971 _d61971 |
||