000 01309caa a2200253 i 4500
001 xx004917173
003 NUKAT
005 20241231111049.0
008 200729s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183375668
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aLentas, Karolina.
_eAutor
_953971
245 1 0 _aWpływ parametrów obróbki wstępnej na właściwości strukturalne oraz rozkład pierwiastków w liofilizowanym suszu selera korzeniowego /
_cKarolina Lentas, Dorota Witrowa- Rajchert.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 135.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aSeler zwyczajny.
_2kaba
_984311
650 7 _aLiofilizacja.
_2kaba
_974185
700 1 _aWitrowa-Rajchert, Dorota
_d(1959- ).
_eAutor
_915594
773 0 _7nnam
_tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010.
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552
_gStrony 127-137
_w(NUKAT)xx001932711
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 552 (2010), strony 127-137
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61971
_d61971