000 | 01320caa a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004918059 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111128.0 | ||
008 | 200730s2010 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1183364319 | ||
040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna. _eAutor _954339 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ dodatku izolowanych białek sojowych na jakość wypieczonego z koncentratu chleba bezglutenowego / _cKatarzyna Marciniak- Łukasiak, Elżbieta Dłużewska, Kamila Kalinkiewicz. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronach 146-147. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aHydrokoloidy. _2kaba _9105501 |
|
700 | 1 |
_aDłużewska, Elżbieta. _eAutor _927594 |
|
700 | 1 |
_aKalinkiewicz, Kamila. _eAutor _954960 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552 _gStrony 139-148 _w(NUKAT)xx001932711 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 552 (2010), strony 139-148 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c61980 _d61980 |