000 01320caa a2200253 i 4500
001 xx004918059
003 NUKAT
005 20241231111128.0
008 200730s2010 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1183364319
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aMarciniak-Łukasiak, Katarzyna.
_eAutor
_954339
245 1 0 _aWpływ dodatku izolowanych białek sojowych na jakość wypieczonego z koncentratu chleba bezglutenowego /
_cKatarzyna Marciniak- Łukasiak, Elżbieta Dłużewska, Kamila Kalinkiewicz.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 146-147.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aHydrokoloidy.
_2kaba
_9105501
700 1 _aDłużewska, Elżbieta.
_eAutor
_927594
700 1 _aKalinkiewicz, Kamila.
_eAutor
_954960
773 0 _7nnam
_tKształtowanie jakości produktów spożywczych i potraw w procesie technologicznym
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 552
_gStrony 139-148
_w(NUKAT)xx001932711
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 552 (2010), strony 139-148
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c61980
_d61980