| 000 | 01243cam a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx001566320 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231103507.0 | ||
| 008 | 100329s1855 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)751159156 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/msj _cOLSZT 003/msjs |
||
| 100 | 1 |
_aKurowski, Jan Nepomucen _d(1783-1866). _943430 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWyrabianie spirytusu z buraków jako najpewniejszy środek produkowania tanio mięsa, a zarazem znacznego powiększenia zbioru zboża : _brzecz zebrana z najnowszych doświadczeń za granicą i w kraju naszym w tej fabrykacyi poczynionych / _cprzez Jana Nepomucena Kurowskiego. |
| 260 |
_aWarszawa : _bnakładem autora, _c1855 _e(Warszawa : _fw druk. J. Unger). |
||
| 300 |
_a4, [4], XIV, 215, [5] s., II k. tabl. złoż. : _bil. ; _c22 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aZ dwiema tablicami rycin. | ||
| 510 | 4 |
_aEstr. XIX, _ct. 2, s. 531 |
|
| 530 | _aDostępna również wersja elektroniczna. | ||
| 650 | 7 |
_aBurak cukrowy _xprodukcja i handel. _2kaba _970416 |
|
| 650 | 7 |
_aGorzelnictwo. _2kaba _972324 |
|
| 856 | 4 | 1 | _uhttp://wmbc.olsztyn.pl/publication/2725 |
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c62007 _d62007 |
||