000 01286caa a2200265 i 4500
001 xx004936844
003 NUKAT
005 20241231112415.0
008 200903s2010 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1199642988
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBiller, Elżbieta.
_eAutor
_917761
245 1 0 _aWpływ gryki i płatków owsianych na stopień brązowienia ekstrudatów kukurydzianych. Badanie roztworów metanolowych /
_cElżbieta Biller, Adam Ekielski.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 39.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aGryka
_xdoświadczenia.
_2kaba
_9118382
650 7 _aKukurydza
_xdoświadczenia.
_2kaba
_9109293
650 7 _aMąka owsiana
_xdoświadczenia.
_2kaba
_9118383
700 1 _aEkielski, Adam.
_eAutor
_927943
773 0 _7nnam
_tPostęp w inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546
_gStrony 35-40
_w(NUKAT)xx001835206
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 546 (2010), strony 35-40
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c62083
_d62083