| 000 | 01286caa a2200265 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx004936844 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112415.0 | ||
| 008 | 200903s2010 pl |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1199642988 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aBiller, Elżbieta. _eAutor _917761 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ gryki i płatków owsianych na stopień brązowienia ekstrudatów kukurydzianych. Badanie roztworów metanolowych / _cElżbieta Biller, Adam Ekielski. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronie 39. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aGryka _xdoświadczenia. _2kaba _9118382 |
|
| 650 | 7 |
_aKukurydza _xdoświadczenia. _2kaba _9109293 |
|
| 650 | 7 |
_aMąka owsiana _xdoświadczenia. _2kaba _9118383 |
|
| 700 | 1 |
_aEkielski, Adam. _eAutor _927943 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tPostęp w inżynierii żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546 _gStrony 35-40 _w(NUKAT)xx001835206 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 546 (2010), strony 35-40 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c62083 _d62083 |
||