000 01247caa a2200265 i 4500
001 xx004938511
003 NUKAT
005 20241231112525.0
008 200904s2010 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1199640202
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKopeć, Adam.
_eAutor
_953599
245 1 0 _aKinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie /
_cAdam Kopeć, Łukasz Hubert.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 166.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_974808
650 7 _aMięso
_xkonserwowanie.
_2kaba
_974809
650 7 _aŻywność
_xsuszenie.
_2kaba
_981032
700 1 _aHubert, Łukasz.
_eAutor
_955126
773 0 _7nnam
_tPostęp w inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546
_gStrony 159-167
_w(NUKAT)xx001835206
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 546 (2010), strony 159-167
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c62200
_d62200