000 | 01247caa a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004938511 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112525.0 | ||
008 | 200904s2010 pl |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1199640202 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKopeć, Adam. _eAutor _953599 |
|
245 | 1 | 0 |
_aKinetyka procesu suszenia oraz wybrane wyznaczniki jakości mięsa suszonego konwekcyjnie i sublimacyjnie / _cAdam Kopeć, Łukasz Hubert. |
500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 166. | ||
546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
650 | 7 |
_aMięso _xjakość. _2kaba _974808 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xkonserwowanie. _2kaba _974809 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xsuszenie. _2kaba _981032 |
|
700 | 1 |
_aHubert, Łukasz. _eAutor _955126 |
|
773 | 0 |
_7nnam _tPostęp w inżynierii żywności _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546 _gStrony 159-167 _w(NUKAT)xx001835206 |
|
773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 546 (2010), strony 159-167 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
942 |
_cAC _00 |
||
999 |
_c62200 _d62200 |