000 01090cam a2200289 i 4500
001 zz2007927502
003 NUKAT
005 20251212203427.0
008 070731s1985 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8309008821
035 _a(OCoLC)749421444
040 _aOLSZT 003/BT
_cOLSZT 003/BT
_dOLSZT 003/BT
100 1 _aProst, Edmund
_d(1921-2008).
_0n 95200945
_911650
245 1 0 _aHigiena mięsa :
_bpodręcznik akademicki /
_cEdmund Prost.
250 _aWyd. 2 popr. i uzup.
260 _aWarszawa :
_bPaństwowe Wydaw. Rolnicze i Leśne,
_c1985.
300 _a479, [1] s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aInwentarz żywy
_xubój
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01305826
_994572
650 7 _aMięso
_xinspekcja
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01301929
_974804
710 2 _aPaństwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
_4pbl
_0n 2012169980
_941024
920 _a83-09-00882-1
942 _cBK
_00
999 _c6221
_d6221