000 01274caa a2200265 i 4500
001 xx004940116
003 NUKAT
005 20241231112627.0
008 200908s2010 pl |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1199654937
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPoćwiardowski, Wojciech.
_eAutor
_953968
245 1 0 _aOdkażanie nasion marchwi podchlorynem sodowym /
_cWojciech Poćwiardowski, Joanna Kaniewska, Marek Domoradzki, Wojciech Korpal.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 284.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aNasiona
_xdezynfekcja.
_2kaba
_987708
700 1 _aKaniewska, Joanna
_c(technologia żywności).
_eAutor
_953588
700 1 _aDomoradzki, Marek.
_eAutor
_939292
700 1 _aKorpal, Wojciech.
_eAutor
_97095
773 0 _7nnam
_tPostęp w inżynierii żywności
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2010
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 546
_gStrony 279-285
_w(NUKAT)xx001835206
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 546 (2010), strony 279-285
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c62212
_d62212