000 01346cam a2200337 i 4500
001 xx004935244
003 NUKAT
005 20241231112303.0
008 200901s2020 pl a g |001 0 pol c
020 _a9788301212995
035 _a(OCoLC)1192551482
040 _aKAT U/MB
_bpol
_erda
_cKAT U/MBs
_dKAT U/DB
_dKAT U/MBs
_dWR 56/ms
_dBYDG 020/AMs
245 0 0 _aSzkodliwe substancje w żywności :
_bpochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne /
_credakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2020.
300 _aXII, [2], 296 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aSubstancje niebezpieczne
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_9118489
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_980820
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_972586
650 7 _aPasożyty.
_2kaba
_975882
650 7 _aAlergeny.
_2kaba
_969613
700 1 _aWitczak, Agata.
_eRedakcja
_955328
700 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_eRedakcja
_913016
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_eWydawca
_4pbl
_917987
920 _a978-83-01-21299-5
940 _aUR: Kolekcja e-book
_fkol51
942 _cBK
_00
999 _c62516
_d62516