000 | 01346cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx004935244 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112303.0 | ||
008 | 200901s2020 pl a g |001 0 pol c | ||
020 | _a9788301212995 | ||
035 | _a(OCoLC)1192551482 | ||
040 |
_aKAT U/MB _bpol _erda _cKAT U/MBs _dKAT U/DB _dKAT U/MBs _dWR 56/ms _dBYDG 020/AMs |
||
245 | 0 | 0 |
_aSzkodliwe substancje w żywności : _bpochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / _credakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN, _c2020. |
||
300 |
_aXII, [2], 296 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje niebezpieczne _xaspekt zdrowotny. _2kaba _9118489 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny. _2kaba _980820 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności. _2kaba _972586 |
|
650 | 7 |
_aPasożyty. _2kaba _975882 |
|
650 | 7 |
_aAlergeny. _2kaba _969613 |
|
700 | 1 |
_aWitczak, Agata. _eRedakcja _955328 |
|
700 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław E. _d(1930- ). _eRedakcja _913016 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN. _eWydawca _4pbl _917987 |
|
920 | _a978-83-01-21299-5 | ||
940 |
_aUR: Kolekcja e-book _fkol51 |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c62516 _d62516 |