000 01005cam a2200289 i 4500
001 xx005007452
003 NUKAT
005 20241231090436.0
008 201126s2018 xxka f |001 0 eng c
020 _a9781782501138
035 _a(OCoLC)1225224695
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
100 1 _aKarlsson, Britt
_d(1956- ).
_eAutor
_955703
245 1 0 _aBiodynamic, organic and natural winemaking :
_bsustainable viticulture and viniculture /
_cBritt & Per Karlsson.
250 _aThird printing.
260 _aEdinburgh :
_bFloris Books,
_c2018.
300 _a261 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks.
650 7 _aWino
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_979642
700 1 _aKarlsson, Per
_d(1958- ).
_eFotografie
_955704
710 2 _aFloris Books.
_eWydawca
_4pbl
_955705
920 _a978-178250-113-8
942 _cBK
_00
999 _c63128
_d63128