000 01606nam a2200409 i 4500
001 xx005006648
003 NUKAT
005 20241231090405.0
008 201125s2017 xx a |001 0 eng c
020 _a9783319867601
020 _a9783319600215
_q(eBook)
035 _a(OCoLC)1225230515
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aBiology of microorganisms on grapes, in must and in wine /
_ceditors: Helmut König, Gottfried Unden, Jürgen Fröhlich.
250 _aSecond edition.
260 _a[Miejsce nieznane] :
_bSpringer International Publishing,
_c© 2017.
300 _aXXII, 710 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aPrawdopodobnie jest to druk na żądanie zrealizowany w drukarni Printforce w Holandii.
500 _aDOI 10.100/978-3-319-60021-5.
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 7 _aBakterie kwasu mlekowego.
_2kaba
_989678
650 7 _aDrożdże (czynnik fermentacyjny).
_2kaba
_971080
650 7 _aEnologia.
_2kaba
_971555
650 7 _aFermentacja.
_2kaba
_971701
650 7 _aSaccharomyces.
_2kaba
_991826
650 7 _aSacharydy.
_2kaba
_978217
700 1 _aKönig, Helmut
_d(1950- ;
_cbiologia roślin).
_eAutor
_955716
700 1 _aUnden, Gottfried.
_eAutor
_955717
700 1 _aFröhlich, Jürgen.
_eAutor
_955718
710 2 _aSpringer Nature.
_eWydawca
_4pbl
_951716
920 _a978-3-319-86760-1
920 _a978-3-319-60021-5
_q(eBook)
942 _cBK
_00
999 _c63143
_d63143