| 000 | 01606nam a2200409 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005006648 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090405.0 | ||
| 008 | 201125s2017 xx a |001 0 eng c | ||
| 020 | _a9783319867601 | ||
| 020 |
_a9783319600215 _q(eBook) |
||
| 035 | _a(OCoLC)1225230515 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aBiology of microorganisms on grapes, in must and in wine / _ceditors: Helmut König, Gottfried Unden, Jürgen Fröhlich. |
| 250 | _aSecond edition. | ||
| 260 |
_a[Miejsce nieznane] : _bSpringer International Publishing, _c© 2017. |
||
| 300 |
_aXXII, 710 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 500 | _aPrawdopodobnie jest to druk na żądanie zrealizowany w drukarni Printforce w Holandii. | ||
| 500 | _aDOI 10.100/978-3-319-60021-5. | ||
| 504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
| 650 | 7 |
_aBakterie kwasu mlekowego. _2kaba _989678 |
|
| 650 | 7 |
_aDrożdże (czynnik fermentacyjny). _2kaba _971080 |
|
| 650 | 7 |
_aEnologia. _2kaba _971555 |
|
| 650 | 7 |
_aFermentacja. _2kaba _971701 |
|
| 650 | 7 |
_aSaccharomyces. _2kaba _991826 |
|
| 650 | 7 |
_aSacharydy. _2kaba _978217 |
|
| 700 | 1 |
_aKönig, Helmut _d(1950- ; _cbiologia roślin). _eAutor _955716 |
|
| 700 | 1 |
_aUnden, Gottfried. _eAutor _955717 |
|
| 700 | 1 |
_aFröhlich, Jürgen. _eAutor _955718 |
|
| 710 | 2 |
_aSpringer Nature. _eWydawca _4pbl _951716 |
|
| 920 | _a978-3-319-86760-1 | ||
| 920 |
_a978-3-319-60021-5 _q(eBook) |
||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c63143 _d63143 |
||