000 01609nam a2200385 i 4500
001 xx005012512
003 NUKAT
005 20241231090755.0
008 201202s2020 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788382281651
035 _a(OCoLC)1228841391
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera) PN-ISO 19662 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 19662:2020-10
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu
246 3 0 _aMetoda kwasowo-butyrometryczna (metoda Gerbera)
246 3 0 _aMetoda Gerbera
246 1 3 _aMilk - Determination of fat content - Acido-butyrometric (Gerber method)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c© copyright 2020.
300 _a19 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.01.
504 _aBibliografia na stronie 19.
546 _aTłumaczenie Normy Międzynarodowej ISO 19962:2018.
590 _aWprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.
590 _aWprowadza ISO 19662:2018, IDT ; Zatwierdzona dnia 25 sierpnia 2020 r.
650 7 _aMleko
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997000
650 7 _aSubstancje tłuszczowe mleka
_vnormy.
_2kaba
_9102038
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eWydawca
_4pbl
_eInstytucja sprawcza
_911428
920 _a978-83-8228-165-1
942 _cBK
_00
999 _c63203
_d63203