000 01527nam a2200277 i 4500
001 xx005019720
003 NUKAT
005 20241231091248.0
008 201210s2006 pl g |100 0 eng c
035 _a(OCoLC)1228840042
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
245 0 0 _aEffects of pre- and post-harvest factors on health promoting components and quality of fruit and vegetables :
_binternational conference : book of abstracts and final programme /
_corganized by Research Institute Vegetable Crops and Research Institute of Pomology and Floriculture under the auspices of Polish Academy of Sciences, Storage Section of the Committee of Horticultural Science and Polish Society for Horticultural Science.
260 _aSkierniewice :
_bInstytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa,
_c2006.
300 _aVI, 58 stron ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aSadownictwo
_vkonferencje.
_2kaba
_978222
650 7 _aUprawy ogrodowe
_vkonferencje.
_2kaba
_9103118
650 7 _aOwoce
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_975753
650 7 _aWarzywa
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_9101574
710 2 _aPolskie Towarzystwo Nauk Ogrodniczych.
_eInstytucja sprawcza
_911480
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Nauk Ogrodniczych.
_bSekcja Przechowalnictwa.
_eInstytucja sprawcza
_955974
710 2 _aInstytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa (Skierniewice).
_eWydawca
_4pbl
_95611
942 _cBK
_00
999 _c63555
_d63555