000 01869cam a2200385 i 4500
001 xx005033540
003 NUKAT
005 20241231092217.0
008 210108s2020 pl |000 0 pol c
020 _a9788365870292
035 _a(OCoLC)1236067817
040 _aOLSZT 003/DS
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/DSs
_dOLSZT 003/JG
_d/WR 037/EM
_dWA 162/ECZ
_dŁ 68/MN
245 0 0 _aNormy żywienia dla populacji Polski i ich zastosowanie /
_cpod redakcją Mirosława Jarosza, Ewy Rychlik, Katarzyny Stoś, Jadwigi Charzewskiej ; autorzy: Mirosław Jarosz [i 25 pozostałych].
260 _aWarszawa :
_bNarodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny,
_c© copyright 2020.
300 _a463 strony ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aOznaczenie autorów na stronie redakcyjnej.
504 _aBibliografia przy rozdziałach.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
536 _aZadanie realizowane ze środków Narodowego Programu Zdrowia za lata 2016-2020, finansowane przez Ministerstwo Zdrowia
650 7 _aŻywienie
_xnormy
_zPolska.
_2kaba
_9102488
700 1 _aJarosz, Mirosław.
_eAutor
_eRedakcja
_924556
700 1 _aRychlik, Ewa.
_eRedakcja
_921311
700 1 _aCharzewska, Jadwiga.
_eRedakcja
_92237
700 1 _aStoś, Katarzyna.
_eRedakcja
_928389
856 4 1 _uhttps://ncez.pl/upload/normy_zywienia_2020web.pdf
856 4 1 _uhttps://www.pzh.gov.pl/normy-zywienia-2020/
856 4 1 _uhttps://ncez.pzh.gov.pl/abc-zywienia-/zasady-zdrowego-zywienia/normy-zywienia-2020/
856 4 1 _3Spis treści
_uhttps://cybra.lodz.pl/umed-spis-tresci/MN/xx005033540.pdf
856 4 8 _3Okładka
_uhttps://cybra.lodz.pl/umed-okladki/MN/xx005033540.jpg
920 _a978-83-65870-29-2
942 _cBK
_00
999 _c63707
_d63707