| 000 | 01340caa a2200253 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx005066145 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231094411.0 | ||
| 008 | 210215s2008 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1245195898 | ||
| 040 |
_aKR 197/JM _bpol _erda _cKR 197/JMs _dKR 197/JM |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aTajner-Czopek, Agnieszka. _eAutor _923623 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aZawartość akrylamidu we frytkach w zależności od temperatury i czasu smażenia / _cAgnieszka Tajner- Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska. |
| 500 | _aTytuł nagłówkowy. | ||
| 504 | _aBibliografia na stronach 376-378. | ||
| 546 | _aStreszczenie angielskie. | ||
| 650 | 7 |
_aFrytki. _2kaba _971913 |
|
| 700 | 1 |
_aLisińska, Grażyna. _eAutor _98443 |
|
| 700 | 1 |
_aKita, Agnieszka _c(technologia żywności). _eAutor _923624 |
|
| 773 | 0 |
_7nnam _tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji _dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2008 _kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 530 _gStrony 371-379 _w(NUKAT)xx001272452 |
|
| 773 | 0 |
_7nnas _tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych _dWarszawa : PWRiL, 1956- _gZ. 530 (2008), strony 371-379 _x0084-5477 _w(NUKAT)ga97635468 |
|
| 942 |
_cAC _00 |
||
| 999 |
_c63855 _d63855 |
||