000 01340caa a2200253 i 4500
001 xx005066145
003 NUKAT
005 20241231094411.0
008 210215s2008 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1245195898
040 _aKR 197/JM
_bpol
_erda
_cKR 197/JMs
_dKR 197/JM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aTajner-Czopek, Agnieszka.
_eAutor
_923623
245 1 0 _aZawartość akrylamidu we frytkach w zależności od temperatury i czasu smażenia /
_cAgnieszka Tajner- Czopek, Agnieszka Kita, Grażyna Lisińska.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronach 376-378.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aFrytki.
_2kaba
_971913
700 1 _aLisińska, Grażyna.
_eAutor
_98443
700 1 _aKita, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_eAutor
_923624
773 0 _7nnam
_tZiemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie : przetwórstwo ziemniaka czynnikiem wzrostu i racjonalizacji jego produkcji
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych i Weterynaryjnych, 2008
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 530
_gStrony 371-379
_w(NUKAT)xx001272452
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 530 (2008), strony 371-379
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
942 _cAC
_00
999 _c63855
_d63855