000 | 00780nam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | vtls000035956 | ||
003 | KR 197 | ||
005 | 20250417160353.0 | ||
008 | 020514s1957 |||||||| |||||00| ||pol|| | ||
035 | _ade2002361700 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK |
||
041 | 0 | _apol | |
100 | 1 |
_aBergtold, Roman. _91035 |
|
245 | 0 | 0 |
_aTechnologia wyrobów cukierniczych / _cRoman Bergtold i Kazimierz Kołodziejski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1957. |
||
300 |
_a292, [2] : _bil., err. ; _c21 cm. |
||
504 | _aBibliogr. s. [294]. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników zatrudnionych w cukiernictwie. | |
650 |
_aSłodycze _xtechniki. _978854 |
||
650 |
_aCiastkarstwo. _970712 |
||
700 | 1 |
_aKołodziejski, Kazimierz. _97410 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c6387 _d6387 |