000 | 00872cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003151834 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110725.0 | ||
008 | 140729s1973 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1423940519 | ||
040 |
_aKR U/RB _cKR U/RB _dKR U/RB _dKR U/BOs |
||
100 | 1 |
_aKłossowski, Tadeusz. _98087 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDomowe wyroby mięsne : _bwykorzystanie i utrwalanie mięsa oraz wyrobów mięsnych w wiejskich gospodarstwach domowych / _cTadeusz Kłossowski. |
250 | _aWyd. 4. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo "Watra", _c1973. |
||
300 |
_a123, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _vporadniki. _2kaba _993280 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Watra. _4pbl _944173 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c64018 _d64018 |