000 | 01320cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006821522 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093236.0 | ||
008 | 060123s1981 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320402786 | ||
035 | _a(OCoLC)830251974 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/DSs _dGD 27/BRs |
||
100 | 1 |
_aRutkowski, Antoni _d(1920-2018). _912413 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPreparaty żywnościowe z białka roślinnego / _cAntoni Rutkowski, Halina Kozłowska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1981. |
||
300 |
_a370, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 338-363. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych. | |
536 | _aKsiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu | ||
650 | 7 |
_aBiałka roślinne w żywieniu człowieka. _2kaba _970052 |
|
700 | 1 |
_aKozłowska, Halina _c(technologia żywności). _97362 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-0278-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c6447 _d6447 |