000 01320cam a2200301 i 4500
001 zz2006821522
003 NUKAT
005 20241231093236.0
008 060123s1981 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320402786
035 _a(OCoLC)830251974
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/DSs
_dGD 27/BRs
100 1 _aRutkowski, Antoni
_d(1920-2018).
_912413
245 1 0 _aPreparaty żywnościowe z białka roślinnego /
_cAntoni Rutkowski, Halina Kozłowska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1981.
300 _a370, [1] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 338-363. Indeks.
521 8 _aDla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu spożywczego. Może być wykorzystana przez studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych.
536 _aKsiązka wydana z dotacją Ministerstwa Przemysłu Spożywczego i Skupu
650 7 _aBiałka roślinne w żywieniu człowieka.
_2kaba
_970052
700 1 _aKozłowska, Halina
_c(technologia żywności).
_97362
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-0278-6
942 _cBK
_00
999 _c6447
_d6447