000 01678nam a2200373 i 4500
001 xx005119258
003 NUKAT
005 20241231101939.0
008 210423s2021 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788382288384
035 _a(OCoLC)1249971488
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPKN-ISO/TS 11869
246 1 3 _aFermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method
246 3 0 _aOznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna
246 1 _iNumer ujednolicony:
_aPKN-ISO/TS 11869:2021-03
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2021.
300 _a10 stron :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.99.
500 _aNinejsza publikacja nie ma statusu Polskiej Normy.
504 _aBibliografia na stronie 10.
546 _aTłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 11869:2012.
590 _aWprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.
590 _aWprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r.
650 7 _aMleko fermentowane
_vnormy.
_2kaba
_9115257
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_911428
920 _a978-83-8228-838-4
942 _cBK
_00
999 _c64590
_d64590