000 | 01678nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx005119258 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101939.0 | ||
008 | 210423s2021 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788382288384 | ||
035 | _a(OCoLC)1249971488 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/GJ |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko fermentowane - Oznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna - Specyfikacja techniczna PKN-ISO/TS 11869 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPKN-ISO/TS 11869 |
246 | 1 | 3 | _aFermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie kwasowości miareczkowej - Metoda potencjometryczna |
246 | 1 |
_iNumer ujednolicony: _aPKN-ISO/TS 11869:2021-03 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2021. |
||
300 |
_a10 stron : _bilustracje ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.99. | ||
500 | _aNinejsza publikacja nie ma statusu Polskiej Normy. | ||
504 | _aBibliografia na stronie 10. | ||
546 | _aTłumaczenie angielskiej wersji Specyfikacji Technicznej ISO/TS 11869:2012. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO/TS 11869:2012, IDT ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 25 stycznia 2021 r. | ||
650 | 7 |
_aMleko fermentowane _vnormy. _2kaba _9115257 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _eInstytucja sprawcza _eWydawca _4pbl _911428 |
|
920 | _a978-83-8228-838-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c64590 _d64590 |