000 01584caa a2200325 i 4500
001 xx005133167
003 NUKAT
005 20241231102855.0
008 210513s2007 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1253422736
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/GJ
041 0 _apol
_beng
100 1 _aŚwięcicki, Wojciech
_d(1950- ).
_eAutor
_916747
245 1 0 _aMożliwości zastąpienia białka śruty sojowej krajowymi surowcami /
_cWojciech Święcicki, Jerzy Szukała, Wojciech Mikulski, Michał Jerzak.
500 _aTytuł nagłówkowy.
504 _aBibliografia na stronie 520.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
546 _aStreszczenie angielskie.
650 7 _aŚruta sojowa.
_2kaba
_9118518
650 7 _aBiałka roślinne w żywieniu.
_2kaba
_970051
650 7 _aRośliny strączkowe.
_2kaba
_978021
650 7 _aZwierzęta
_xżywienie.
_2kaba
_980412
700 1 _aSzukała, Jerzy
_d(19..-2020).
_eAutor
_914257
700 1 _aMikulski, Wojciech.
_eAutor
_954702
700 1 _aJerzak, Michał Andrzej.
_eAutor
_943094
773 0 _7nnas
_tZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
_dWarszawa : PWRiL, 1956-
_gZ. 522, (2007), strony 515-521
_x0084-5477
_w(NUKAT)ga97635468
773 0 _7nnam
_tStrategie wykorzystania roślin strączkowych = Strategies for the use of grain legumes
_dWarszawa : Polska Akademia Nauk. Instytut Genetyki Roślin, 2007
_kZeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, ISSN 0084-5477 ; z. 522
_gStrony 515-521
_w(NUKAT)xx001095628
856 4 1 _uhttp://zppnr.sggw.pl/522.pdf
942 _cAC
_00
999 _c64889
_d64889